СКЛАД
• Насичені жирні кислоти 83%: ліноленова кислота (Омега-3), лінолева кислота (Омега-6), олеїнова кислота (Омега-9).
• Ненасичені жирні кислоти 17%: пальмітинова кислота, стеариновая кислота.
• Вітаміни: А, D, Е, F, В1, В3, В6, РР, пантотенова та фолієва кислоти.
• Мінеральні речовини: цинк, залізо, калий, сірка, фосфор, протеїн, лецитин.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Популярна олія для салатів та холодних страв.
Косметичні засоби
Використовується для виготовлення косметичних олій, порошків, мила, масок для обличчя та засобів для догляду за волоссям.
Фармацевтичні засоби
Використовується у виробництві м'яких желатинових капсул (наповнювач).
Харчування тварин
Високоякісний компонент для їжі тварин.
ВЛАСТИВОСТІ
• Покращення імунітету і запобігання передчасного старіння.
• Підвищення стійкості організму до стресу.
• Має протизапальні та ранозагоюючі властивості, сприяє активній грануляції та епітелізації ушкоджених ділянок шкіри.
• Підвищення м’язової сили і фізичної витривалості.
• Живлення шкіри навколо очей та розгладження зморшок.
• Має регенеруючу, зволожуючу, пом’якшувальну, протизапальну, ранозагоювальну, очищаючу, антицелюлітну дію.
• Стимулює обмінні процеси, нормалізує внутрішньоклітинний обмін, підтримує функції м’язів і залоз в організмі, покращує стан, як сухої, так і жирної шкіри.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Олію отримують із зародків пшениці - серця зерна пшениці. Сьогодні пшеницю в основному вирощують в Україні, Китаї, Індії, США, Росії та Франції.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23