New Висівки конопляні  250 г

Конопляні висівки (конопляна клітковина) — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Зберігають майже 90% корисних речовин, що містить цільне зерно.

Висівки з насіння коноплі містять:

- 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної і гормональної системи;

- 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету.

Природний абсорбент, який виводить токсини з організму. Висівки вбирають рідину, розбухають і стимулюють процеси травлення.

В висівках хемп багато магнію, фосфору і марганцю. Вони укріплюють нервову систему і знижують тривожність.

Застосування:

- Додавайте в салати, випічку, перші страви, йогурти чи смузі. Чудово смакує з усіма стравами та додає ситості.

- Рекомендуємо вживати не більше 30 грам висівок в день = 3 ст. л.

Поради :

- обов’язково дотримуйтесь водного балансу при вживанні висівок. Вода допомагає розчиняти харчові волокна і просуватися по шлунковому тракту;

- приймайте висівки разом з їжею, а не замість прийомів їжі!

Рецепт конопляного хліба:

Інгредієнти:

250 г пшеничного борошна;

100 г конопляних висівок;

10 г сухих дріжджів;

1 чайна ложка солі;

1 столова ложка оливкової олії;

300 мл теплої води;

Насіння льону, соняшнику або гарбуза (за бажанням).

Приготування:

Змішайте сухі інгредієнти (борошно, конопляні висівки, дріжджі, сіль).

Додайте теплу воду та оливкову олію.

Замісіть тісто. Якщо потрібно, додайте трохи більше борошна або води.

Додайте насіння.

Дайте тісту піднятися в теплому місці близько 1 години.

Сформуйте хліб та випікайте у розігрітій до 180°C духовці близько 30-40 хвилин

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Висівки конопляні 250 г

  • Артикул: 15082025-10
  • Наявність: В наявності
  • 69.00 грн.