СКЛАД
• Високий вміст олеїнової, лінолевої (Омега-3), ліноленової (Омега-6) та ерукової кислот.
• Глікозиди, синиргін, який містить в собі органічний калій, фітонциди.
• Вітаміни А, Е, F, D, PP, K, P.
• Гірчична олія не лише містить вітамін B6, але і сприяє синтезу цього вітаміну.
• Ефірна олія гірчиці.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Ідеально підходить для заправки овочевих салатів і вінегретів, оскільки не лише підкреслює природний смак овочів, а й допомагає їм довше зберігати свіжість. Також нею заправляють варену картоплю і холодні страви, використовують у домашньому консервуванні, для смаження риби, м'яса, овочів. Часто використовується як кулінарна олія в індійській кухні. Використовують у хлібопекарській (приготування гірчичного хліба), кондитерській (печиво) та консервній промисловостях.
Косметичні засоби
Сприяє кровообігу, що робить гірчичну олію популярною масажною олією. Також використовується як основа в різних милах.
Фармацевтичні засоби
Компонент для мазей, які застосовують при артриті, поліартриті, міозиті, люмбаго, ревматизмі, мігрені та інших захворюваннях.
ВЛАСТИВОСТІ
• Покращення роботи серцево-судинної системи: перешкоджає розвитку атеросклерозу, знижує в’язкість крові, підвищує еластичність судин.
• Підтримання у крові нормального рівня фосфору і кальцію.
• Нормалізація жирового обміну, поліпшенню функції травної системи.
• Підтримка нормального гормонального балансу, покращення функцій статевої, нервової та ендокринної систем.
• Нейтралізація шкідливого впливу на організм шлаків, токсинів, солей важких металів, радіонуклідів.
• Зміцнення імунітету.
• Покращення функції органів зору.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Олію гірчиці отримують з насіння жовтої гірчиці. Рослина культивується тисячі років і навіть згадується в Біблії. Сьогодні насіння гірчиці переважно культивують в Європі, Індії та Китаї.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23