СКЛАД
• ліноленова кислота (Омега-3);
• лінолева кислота (Омега-6);
• олеїнова кислота (Омега-9);
• пальмітинова кислота;
• стеаринова кислота;
• особлива форма вітаміну E, антиоксидантні якості
якої в 40-50 разів вищі звичайних; вітаміни: В2, В1, D, А;
• сквален (6-8%), якого в олії амаранту в 4 рази більше, ніж в
печінці акули.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Олію амаранту застосовують в кулінарії, в якості заправки до салатів, каш, пюре, овочевих рагу.
Косметичні засоби
Використовується в емульсіях, помадах, масажних барах, масажних оліях і засобах для догляду за волоссям. Ідеально підходить для використання в сонцезахисних засобах завдяки здатності поглинати УФ-випромінювання.
Фармацевтичні засоби
Застосовують у засобах для лікування псоріазу, у вушних краплях, в компресах при запаленні лімфатичних вузлів, в краплях проти нежеті, при лікуванні гаймориту та синуситу. Олію застосовують для лікування та профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, при травматичних ураженнях шкіри, анемії, захворюваннях порожнини рота та горла, онкологічних захворюваннях, а також в офтальмології, ендокринології.
ВЛАСТИВОСТІ
• Зволожує шкіру.
• Відновлює пошкоджені покриви і клітини та прискорює регенерацію.
• Збільшує приплив кисню до клітин.
• Блокує появу онкоклітин. Уповільнює старіння.
• Запобігає негативному впливу вільних радикалів, повністю нейтралізує їх.
• Олія живить, зволожує, пом’якшує клітини шкіри, розгладжує загрубілі ділянки.
• Щоденне нанесення олії з амаранту на шкіру надає сильну антибактеріальну дію.
• Забезпечує потужний омолоджуючий ефект.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23