СКЛАД
• Високий вміст незамінних жирних кислот - лінолевої кислоти (C18: 2, омега-6) та альфа-ліноленової кислоти (C18: 3, омега-3).
• Стеаринова, пальмітинова, міристинова жирні кислоти.
• Високий вміст природного вітаміну Е.
• Вітаміни А, В, К, F, С, В1, В2.
• В лляній олії вміст Омега-3 в 2 рази більший, ніж у риб'ячому жирі, та значно вищий ніж в інших харчових продуктах.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Популярна олія для салатів і холодних страв. Як харчова добавка використовується для профілактики та лікування захворювань легень, шлунково-кишкового тракту, нервової, серцево-судинної та сечостатевої системи.
Косметичні засоби
Ідеально підходить для використання в базових кремах та масках для обличчя.
Фармацевтичні засоби
Як олійна фаза та пом’якшувач входить до складу мазей, лініментів, емульсій. Використовується в ентеральному харчуванні.
ВЛАСТИВОСТІ
• Має регенеруючі властивості (заживляє невеличкі тріщинки та зволожує шкіру).
• Сприяє зниженню холестерину у крові.
• Натуральний високоефективний засіб профілактики загострень запальних процесів.
• Імуностимулятор.
• Нормалізація гормонального фону, покращення самопочуття у передменструальний та клімактеричний період.
• Вживання льняної олії сприятливо позначається на стані зору, покращуючи як гостроту зору, так і сприйняття кольорів.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Льняну олію отримують методом холодного пресування із дозрілого насіння рослини льону, що належить до родини Linaceae. Льон вирощують у всьому світі в теплих і помірних регіонах.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23