Мікрозелень Солодкого горошку 30г

Горох – одна з найпопулярніших культур, які використовуються для пророщування.

Смак: Свіжа мікрозелень гороху трохи солодкуватий, з м'яким гірким присмаком і має горіховий відтінок. Текстура соковита, хрумка, що нагадує молодий горошок.

Інгредієнти: У мікрозелені гороху міститься велика кількість важливих для людини речовин:

 • вітаміни, С, А, РР, Е, К;

• мікроелементи – марганець, залізо, цинк, фосфор, калій;

 • рослинний білок;

• різні амінокислоти;

• клітковина;

• Антиоксиданти.

 Використання: Вживати паростки гороху можна в будь-якому вигляді, але найчастіше його використовують для приготування:

• овочевих салатів;

• супів;

• соусів;

• заправок до будь-яких страв;

 • овочевих гарнірів.

Мікрозеленню гороху можна прикрашати і вже готові страви. З нею вони виглядають більш апетитно та святково. Але найкраще вживати в їжу свіжу зелень, яка не пройшла термічну обробку. Вона найбільш багата на корисні речовини. У разі регулярного вживання такої мікрозелені покращується стан імунної системи, нормалізуються процеси травлення, стимулюється мозкова активність.

Позитивні властивості: антибіотик, очищує та зміцнює організм, виводить зайву рідину, виявляє антибактеріальну, спазмолітичну та слизовивідну дію.

Проростки вживають у їжу у фазі 2-3 справжніх листків. Чим старші вони стають, тим менше в них міститься корисних і легкозасвоюваних речовин, а вони самі огрубують. Жаль тільки, що зберігати довго мікрозелень не можна - в холодильнику вона швидко псується, втрачає товарний вигляд і корисні властивості. Максимум, що вона може «витримати» – це 2-3 дні у закритому контейнері. Тому, як тільки зелень зрізають, її одразу пускають у справу.

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Мікрозелень Солодкого горошку 30г

  • Артикул: 15012025-6
  • Наявність: В наявності
  • 25.00 грн.