Порошок лукуми - це органічний порошок, що отримується шляхом висушування плоду субтропічного дерева, що росте на території Андських долин. Регулярне вживання лукуми сприяє стабілізації функціонування травної системи, нормалізації рівня цукру та холестерину в крові, а також зміцнює імунітет та очищує організм від шлаків та токсинів. Крім цього вживання суперфуду покращує стан волосся та шкіри. Порошок лукуми багатий на вітаміни групи В і С, фосфор, залізо і кальцій, а також бета-каротином, клітковиною та антиоксидантами, що робить його джерелом корисних речовин для організму людини. Завдяки цінним властивостям, солодкуватому присмаку та низькому глікімічному індексу порошок лукуми широко використовується в кулінарії.
Рекомендації щодо застосування: можна додавати до фруктових салатів, холодних десертів, мюслів, йогуртів, сиру, морозива, коктейлів, смузі тощо.
На 100 г продукту: білки – 3г, жири – 1,4г, вуглеводи – 66,7г. Калорійність – 329 Ккал