Часник сушений гранульований 70г

Країна походження: Китай.

Застосування: До м'яса, До других страв.

Часник знаходить собі найрізноманітніше застосування: в овочевих, грибних, м'ясних, рибних стравах, в салатах і супах.  Часник використовують як прянощі для салатів, перших і других страв, маринадів і солінь.  Запах і смак часнику добре поєднуються з бараниною.  Для гасіння домашньої птиці рекомендується використовувати часник в поєднанні з кислими сортами яблук (антонівка і ін.) Або слив (алича та ін.).  У великих кількостях входить часник в рецептуру багатьох національних страв в азіатських і південно-європейських кухнях.  Сушений часник застосовується замість свіжого при смаженні і варінні м'яса і птиці, приготуванні супів, холодців і бульонів, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь.  М'ясо натирається сушеним часником перед приготуванням, а в супи часник додається за 3-5 хвилин до готовності.  Спецію часник використовують практично в будь-яких стравах, крім, мабуть, десертів.  Також часник не поєднується з рибою (але чудовий з морепродуктами).  Часник можна поєднувати з сиром.  Чудово поєднується часник з іншими спеціями: гвоздика, м'ята, бадьян, майоран ...

Медичне застосування

Часник - антибіотик широкого спектру дії.  Він вбиває дуже велику кількість різних бактерій.  Дослідження довели, що сирий часник за своїми властивостями не поступається, а в чомусь навіть перевершує широко відомий препарат тетрациклін.

Підвищує апетит, посилює секрецію шлунка, печінки, кишечника, сечогінний, протиглисний, протимікробну, спазмолітичну, антиатерогенна, болезаспокійливу, антикоагулянт (перешкоджає агрегації тромбоцитів, фібринолітиків), антиоксидант.

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Часник сушений гранульований 70г

  • Артикул: 09022025-9
  • Наявність: В наявності
  • 44.00 грн.