Ячмінь - одна з найдавніших сільськогосподарських культур. Люди почали вирощувати та використовувати його ще сотні років тому. Молодий ячмінь – одне з найбагатших джерел хлорофілу та кальцію, він містить багато заліза, калію, фолієвої кислоти, вітамінів А, С, Е, В1, В6, В12. Завдяки своєму складу цей продукт здатний зміцнювати імунітет і сприяти схуднення. Ячмінь легко засвоюється організмом, надає енергії та підвищує працездатність.
Рекомендації щодо застосування: Додайте порошок молодого ячменю в улюблені страви, сік, воду (по 1-3 ч.л.) або робіть коктейлі, фреші.
на 100 г продукту: білки – 21,4 г, жири – 2,5 г, вуглеводи – 25,1 г. Калорійність – 276 Ккал