Кокосове борошно — це висушена та розмелена м’якоть кокоса, яка
залишилася після видалення кокосової води, або кокосового молока, з плоду.
Отриманий продукт є чудовою альтернативою традиційним злакам. Головною його
перевагою є те, що в ньому не міститься клейковини. А значить, воно
перетравлюється і засвоюється значно легше. Борошно живильне і корисне, тому що
містить у собі багато білка і поліненасичених жирних кислот, але мало
вуглеводів. Суперфуд має велику кількість білка в порівнянні з пшеничним
борошном (який при цьому не є глютеном), прискорює процес очищення організму
від токсинів, сприяє зниженню артеріального тиску, нормалізує функціонування
щитовидної залози, приводить в норму рівень цукру, зміцнює кісткову тканину,
зуби.
Рекомендації щодо вживання: використовувати у віпічці, при цьому слід
зменшувати кількість брпршна у порівнянні з пшеничним борошном і збільшувати
кількість яєць в рецепті. Кокосова мука здатна вбирати і утримувати багато
вологи, що впливає на консистенцію готового продукту.
На 100 г: білки – 20 г, жири – 16,6 г, вуглеводи – 60 г.
Калорійність – 466 Ккал