Сухе соєве молоко – це продукт рослинного походження, який є смачною, поживною та безпечною альтернативою коров'ячому молоку, зокрема для людей з непереносимістю лактози, оскільки не містить її у своєму складі. Перевагою продукту вважається присутність у складі ізофлавонів. Ці компоненти використовуються для профілактики остеопорозу, онкологічних та серцевих захворювань. Соєве молоко не містить холестерину, має антиоксидантні та імуностимулюючі властивості, а також містить велику кількість амінокислот. Завдяки наявності заліза, цинку та кальцію у складі покращує здоров'я людей, які страждають на анемію та захворювання серцево-судинної та нервової систем.
Рекомендації щодо вживання: можна додавати у напої, смуги, коктейлі тощо.
На 100 г продукту: білки – 27.8 г, жири – 16,5 г, вуглеводи – 35 г. Калорійність – 400 Ккал