Кокосовий цукор – це продукт, який виготовляється із соку кокосової пальми. Характеризується темно-пісковим кольором та солодким смаком з ароматом карамелі. За своїми корисними властивостями є лідером серед усіх видів цукру. У кокосовому цукрі є вітаміни групи В (В2, В5, В6) та РР, а також калій, магній, цинк, залізо, сірка, амінокислоти, у тому числі і глутамін. Глікемічний індекс цього виду цукру становить лише 35 одиниць, що є мінімальним показником усіх видів цукру. Кокосовий цукор наповнює організм енергією, оскільки є джерелом складних вуглеводів, підтримує роботу серця, допомагає боротися з депресією, благотворно впливає на мозкову діяльність.
Рекомендації щодо вживання: Кокосовий цукор використовують у випічці, додають у гарячі напої, каші, десерти, морозиво, коктейлі, карамель, цукерки тощо.
На 100 г продукту: білки – 1,1 г, жири – 0,4 г, вуглеводи – 93,4 г. Калорійність – 382 Ккал