СКЛАД
• Олеїнова, лінолева, ліноленова і пальмітинова кислоти.
• Ефірні олії (борнеол, ліналоол).
• Вітаміни А, С, РР, В1, В2.
• Органічні кислоти.
• Мікроелементи (кальцій, магній, натрій, мідь, селен, калій, фосфор, цинк, залізо, йод).
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванн
Використовують у холодному виді для заправки салатів, додають у супи, страви з м'яса, гарніри. Використовують у консервній, кондитерській і хлібопекарській промисловості.
Косметичні засоби
Компонент для кремів для обличчя, повік, тіла і рук. Компонент для масажних олій. Використовують в антицелюлітній косметиці. Компонент для зволожуючих засобів по догляду за волоссям. Використовують в ароматерапії.
Фармацевтичні засоби
Входить до складу лікувальних мазей.
ВЛАСТИВОСТІ
• Відновлює структуру шкіри.
• Зменшує сальність жирної шкіри.
• Зволожує і живить шкіру тіла, вирівнює рельєф шкіри.
• Живить і зміцнює коріння волосся вітамінами, добре зволожує волосся.
• Має протизапальну, протиінфекційну, заспокоюючу, бактерицидну, відхаркуючу, протиглистну, жовчогінну, зігріваючу дію.
• Покращує роботу печінки та жовчного міхура, стимулює виведення з організму шкідливих токсинів.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Олію отримують з насіння коріандру методом холодного пресування. Коріандр, коляндра, або кінза (Coriandrum sativum) — однорічна трав'яниста рослина роду Коріандр родини зонтичних. В наші часи вирощується на території центральної та східної Європи.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23