СКЛАД
• Високий вміст поліненасичених жирних кислот, особливо лінолевої кислоти (C18: 2).
• Вітаміни (Е, А, B1, B2, B3, В6, B9, В12, С).
• Макро- та мікроелементи (калій, натрій, кальцій,залізо).
• Флавоноїди, фітостероли, містить антиоксидант проціанідин.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Якісна олія для приготування різних страв. Ідеально підходить для салатів. Використовують як основу для олійних витяжок з часнику, розмарину та інших прянощів або спецій.
Косметичні засоби
Компонент для кремів для обличчя, кремів навколо очей, кремів для рук та ніг. Компонент для зубних паст, шампунів, гелей для душу. Компонент для масажних олій. Компонент для укріплюючих засобів для нігтів. Використовують в ароматерапії. Компонент для масок, скрабів, пілінгів.
Фармацевтичні засоби
Використовується у виробництві м'яких желатинових капсул (наповнювач).
Харчування тварин
Високоякісний компонент для корму тварин.
ВЛАСТИВОСТІ
• Добре проникає в шкіру, не залишаючи жирної плівки.
• Має регенеративні та зволожуючі властивості.
• Має згладжуючу, ранозагоювальну та протизапальну дію.
• Особливо добре підходить для сухої шкіри.
• Допомагає підтримувати нормальний рівень холестерину в крові.
• Антиоксидантні властивості олії сприяють підвищенню вироблення колагену і еластину, що дуже важливо для здорового вигляду шкіри.
• Поліпшує жировий обмін, демонструє протизапальний ефект і практично вдвічі знижує ймовірність серцево-судинних захворювань.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Олію отримують із кісточки винограду (Vitis vinifera) методом холодного пресування. Виноград - це плід виноградної лози. Виноградна лоза є рідною для всіх помірних регіонів у північній та південній півкулях.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23