СКЛАД
• 60% олеїнової (C18: 1) та 30% лінолевої кислот (C18: 2).
• Містить вітаміни Е, А, С, групи В.
• Вітамін F в активній формі.
• Стеарини, природний віск.
• Солі калію та магнію, мінеральні речовини.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Ніжна кулінарна олія для кухні гурманів. Використовується в випічці та десертах через його тонкий аромат марципану.
Косметичні засоби
Використовується як базова олія для косметичних продуктів для чутливої та зрілої шкіри. Використовується у складі антицелюлітних препаратів, шампунів проти лупи, кремів для очей проти зморшок, лосьйонів після засмаги, засобів для догляду за дітьми та масажних олій.
Фармацевтичні засоби
Абрикосова олія застосовується як розчинник ін’єкційних розчинів, як основа для мазей.
ВЛАСТИВОСТІ
• Не дуже жирна, добре розтікається і швидко вбирається.
• Інтенсивно живить, пом’якшує і зволожує шкіру, запобігає її сухості та лущенню, а також прискорює процес регенерації омертвілої шкіри.
• Стимулює виділення колагену і еластину, тим самим запобігаючи втраті пружності шкіряних покривів та еластичності.
• Запускає в організмі процес метаболізму, має інтенсивну омолоджуючу дію, розгладжує застарілі глибокі зморшки на обличчі і усуває дрібні поверхневі.
• Тонізує шкірний покрив.
• Покращує колір обличчя і надає йому здоровий гарний зовнішній вигляд.
• Знімає почервоніння і шкірні запалення чутливої та проблемної шкіри, має антибактеріальний і антисептичний ефект.
• Має високу стійкість до окиснення.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Олію абрикосової кісточки отримують методом холодного пресування з ядер абрикосів (Prunus Armeniaca). Абрикоси ростуть в помірних і субтропічних регіонах.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23