СКЛАД
• Високий вміст насиченої лауринової кислоти (C12: 0), міристинової кислоти (C14: 0) та коротколанцюгових жирних кислот: каприлової (C8: 0) та каприлової (C10: 0).
• Містить лінолеву та ліноленову кислоти.
• Містить природний вітамін Е, До.
• Залізо.
Кокосова олія покращує процес травлення та попереджає розвиток захворювань шлунково-кишкового тракту.
Сприяє профілактиці серцевих захворювань та цукрового діабету.
Кокосова олія сприяє підвищенню імунітету та здатності організму боротися з інфекційними та хронічними захворюваннями. Регулює роботу щитовидної залози.
Відмінний кондиціонер та засіб для росту пошкодженого волосся.
Кокосове масло використовується в різних продуктах кондитерської промисловості, надає неперевершений смак та аромат.