• Амінокислоти.
• Глюкоза, фруктоза.
• Йод, залізо, кальцій, фосфор, кремній, мідь.
• Вітаміни груп: А, В1, В2, В3, С, Е, РР.
• Клітковина.
• Крохмаль.
Клітковина з ядер кедрового горіха сприяє зміцненню імунної системи, відновленню клітин печінки та підтримці нормального функціонування нирок.
Зменшення ризику розвитку атеросклерозу, гіпертонії.
Нормалізує процес травлення при хворобах шлунково-кишкового тракту.
Сприяє відновленню гормонального фону у жінок.
Має протизапальні та ранозагоювальні ефекти.
Надає неповторний аромат випічці, десертам, морозиву та сирним продуктам.
Ідеально поєднується з супами, гарнірами, салатами, соусами та кашами.
Якщо подрібнити у блендері зі свіжими фруктами та будь-якою кашею у пластівцях, то можна отримати коктейль, здатний замінити ситний сніданок.