Льняний протеїн 250 грам

Льняний протеїн - це відмінне джерело білків рослинного походження, вітамінів та клітковини для збалансованого харчування та підтримки здоров'я організму.

Висока поживна цінність лляного протеїну забезпечується використанням низькотемпературних механічних засобів очищення та переробки насіння, яке допомагає зберегти все цінне всередині. Тонкий помел забезпечує підвищену розчинність лляного білка, моментальне насичення смаком, забезпечує максимальне засвоєння білків, вітамінів та інших корисних речовин.

склад

Лляне насіння містить поліненасичені жирні кислоти (Омега-3, Омега-6), полісахариди, фітоестрогени, розчинні та нерозчинні харчові волокна, вітаміни (А, В, E, F), мінерали (кальцій, магній, марганець, цинк, залізо, мідь) , хром, фосфор, калій, натрій)

Лляне насіння має чудовий амінокислотний склад і добре засвоюється організмом.

Протеїн з льону включає і незамінні амінокислоти, а саме: феніалаланін, триптофан, лейцин, ізолейцин, тирозин, валін, треонін. Білки насіння льону за показником амінокислотного складу не поступаються білкам молока, мають великі переваги для збагачення раціону харчування та відкривають можливості їх комбінування.

Льняний протеїн актуальний як для тих, хто дотримується дієт, для вегетаріанців і сироїдів, для людей, які страждають на непереносимість білка, і просто для людей, які ведуть здоровий спосіб життя і вибирають осмислене споживання.

Цей продукт є незамінним при дефіциті мікроелементів, а також після інтенсивних тренувань. Високий вміст білка допомагає відновлювати та будувати м'язову структуру організму, тому лляний протеїн вибирають спортсмени для збагачення раціону.

Лляне насіння нормалізує мікрофлору та моторику кишечника, сприяє зниженню зайвої ваги та очищенню організму.

Застосовується для високопротеїнових коктейлів та смузі, а також як добавка до салатів, корисні десерти, гарніри та основні страви. Підвищує тим самим вміст білків та вітамінів у кожному прийомі їжі.

При звичайних фізичних навантаженнях добова доза протеїну із насіння льону – 2-3 столові ложки.

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Льняний протеїн 250 грам

  • Артикул: 18092021-17
  • Наявність: В наявності
  • 75.00 грн.