Борошно тапіоки – це крохмальний продуктом, який отримують з
кореня рослини маніок, яка розпосюджена в країнах Південної Америки. Крохмаль,
який міститься в цьому екзотичному продукті, багатий на холін, що нормалізує
рівень цукру в крові. Також тапіока містить вітаміни групи B, необхідні для
роботи нервової системи, та такі мінерали, як кальцій і фосфор, які грають
ключову роль у побудові кісткової тканини. Суперфуд сприяє виведенню зайвої
рідини з організму, нормалізує тиск та покращує роботу серцево-судинної
системи. Користь тапіоки полягає ще і в тому, що в ній практично не містяться
жири і відсутній глютен.
Рекомендації щодо вживання: Борошно тапіоки є дещо солодкуватим
та крохмалисто-в’язким, тому воно ідеально підходить для згущення соусів, супів
та начинок. Також можна використовувати у випічці, робити пуденги, млинці тощо.
На 100 г: білки – 0,2г, жири – 0,01г, вуглеводи – 87г.
Калорійність – 358 Ккал.