Кокосовий сироп виготовляють із кокосового нектару. На квітках кокосової пальми роблять надріз з якого випливає нектар, після чого його починають випаровуватися доки не досягнуть необхідної консистенції. Завдяки низькому глікімічному індексу (вдвічі меншому, ніж у звичайного цукру) та приємному солодкувато-карамельному смаку сироп ідеально підходить людям, які стежать за фігурою. Також кокосовий сироп містить калій, магній, залізо, цинк, вітаміни B1, В2, В3, В6, С та необхідні організму амінокислоти.
Рекомендації щодо застосування: можна додавати в чай, каву, коктейлі, смузі, випічку, каші до морозива, вживати з фруктами і т.д.
На 100 г: білки – 0 г, жири – 0,1 г, вуглеводи – 98 г. Калорійність – 393 ккал.