Неактивні дріжджові пластівці – це дезактивовані дріжджі, які використовують як приправу для покращення смаку та поживності страв. Вони мають приємний сирний смак. Дріжджові пластівці називають “білком для вегетаріанців”, оскільки вони є багатим джерелом повноцінного білка (більше 50%). Одним із основних переваг продукту є високий вміст вітамінів групи В (ЗАКРЕМА, ВІТАМІН В12). Дріжджі знижують рівень холестерину, нормалізують тиск та перистальтику кишечника, одночасно покращуючи його мікрофлору, а також здійснюють профілактику раку підшлункової залози. Неактивні дріжджі борються з недокрів'ям, зміцнюють імунітет і усувають дисбактеріоз.
Рекомендації щодо вживання: ПЛАСТІВЦІ ПОВНІСТЮ ЇСТИІВНІ ТА ГОТОВІ ДО ВЖИВАННЯ завдяки їх сирному аромату харчові дріжджі можна додавати до соусів, макаронів, бутербродів, піци, салатів, запіканок тощо.
На 100 г: білки – 51г, жири – 4г, вуглеводи – 37г. Калорійність – 344 Ккал