СКЛАД
• Дуже високий вміст лінолевої кислоти Омега-6.
• Містить олеїнову кислоту Омега-9 та пальмітинову кислоту.
• Силімарин.
• Силібін, сілідіанін.
• Неогідрокаприн.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Використовується в якостів дієтичної добавки. Використовується для заправки салатів та приготування соусів.
Косметичі засоби
Використовується в виробництві зволожуючих та регенеруючих кремах. Особливо підходить для сухої та зрілої шкіри.
Фармацевтичні засоби
Традиційно використовується для лікування органів травлення.
ВЛАСТИВОСТІ
• Високий вміст лінолевої кислоти (Омега-6, С18:2) та олеїнової кислоти (Омега-9, С18:1) надає шкірі інтенсивний зволожуючий та регенеруючий ефект.
• Захищає шкіру від екологічних та метеорологічних умов.
• Рекомендується для лікування сухої, розтрісканої шкіри на стопах.
• Має протизапальну, епітелізувальну, ранозагоювальну та гепатопротекторну дію, сприяє загоєнню виразок шлунка, покращує імунітет організму.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Олія розторопші отримують механічним пресуванням насіння розторопші Silybum marianum. Розторопша - це однорічна або дворічна рослина, яку в основному культивують у Центральній та Східній Європі, Південній Америці та Західній Азії
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23