СКЛАД
• Омега-3, Омега -6, Омега - 9.
• Вітаміни А, D, К, Е, F.
• Бета-каротин.
• Фосфоліпіди, фітостероли.
• Магній, фосфор, кальцій, калій.
• Білки та амінокислоти, хлорофіл.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Застосування в харчуванні
Використовують у холодному виді для заправки салатів, а також до холодних закусок, яким вона надає пікантного присмаку хрону та редьки. Підходить до страв, до яких додають цибулю, часник, горіхи. Добре поєднується з овочевими гарнірами, кашами, пловом, сиром.
Косметичні засоби
Компонент для кремів для обличчя, тіла і рук. Компонент косметики для проблемної (здатної до висипання) шкіри.
Фармацевтичні засоби
Використовують при лікуванні цукрового діабету, ожиріння, захворювань органів зору. Використовують для лікування гепатиту, жирової дистрофії та цирозу печінки, холециститу, жовчокам’яної хвороби, стимулює роботу печінки.
ВЛАСТИВОСТІ
• Добре вбирається шкірою, проникаючи глибоко в шари епідермісу, зволожує, пом’якшує і освіжає її.
• Підвищує тонус шкіри і позбавляє від зморшок.
• Нормалізує артеріальний тиск та ліпідний обмін, укріплює стінки судин і покращує їх еластичність, захищає від атеросклерозу.
• Відновлює імунітет, запобігає розвитку онкологічних захворювань, сприяє схудненню, використовують для лікування ожиріння.
• Має бактерицидну, протизапальну, ранозагоювальну, протипухлинну дію.
ПОХОДЖЕННЯ СИРОВИНИ
Олію отримують з насіння рижію методом холодного пресування. Олію отримують із насіння Camelina sativa (Рижій посівний). В наші часи виробляється на території центральної та східної Європи.
Адреса потужностей
76018, Україна, Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23