Гарбузовий протеїн 250 грам
Багатим на вміст білка у продукті є гарбузовий протеїн. Концентрація білка в ньому досягає 55%, що робить його одним із незаперечних лідерів серед рослинних протеїнів. Гарбузовий білок добре засвоюється, необхідний для спортсменів та всіх, у кого підвищені фізичні навантаження, підходити вегетаріанцям та людям з непереносимістю глютена, лактози та казеїну.
Гарбузовий протеїн - це чудова альтернатива для людей з алергією на горіхи - в насінні багато жирних кислот, заліза, міді, магнію, фосфору, кальцію, калію, цинку, селену, фолієвої кислоти.
Основне завдання гарбузового протеїну - оптимізація раціону харчування людини, щоб збільшити в ньому кількість білка, що споживається. Це дуже необхідно спортсменам та людям з підвищеними фізичними навантаженнями, адже їм потрібен «матеріал» для будівництва та підтримки міцних м'язів організму.
При регулярних тренуваннях гарбузовий протеїн допомагає забезпечити енергетичний заряд як перед тренуванням, так і покращити відновлення м'язів після тренування.
Вегетаріанці та сироїди вживають гарбузовий білок як альтернативу білкам тваринного походження, які не входять до їх раціону, адже саме поживний та комплексний склад гарбузового насіння дозволяє збагатити харчування легкозасвоюваним рослинним білком.
Високий вміст жирних кислот Омега-3 та мононенасичених жирів зміцнює стінки судин, попереджає запальні процеси, допомагає контролювати вагу, стабілізує рівень цукру в крові, сприятливо впливає на перетравлення їжі та на організм у цілому.

Склад:
· Містить 18 амінокислот, багатий мінералами;
· має близько 55% білка;
· Виробляє гормон серотонін, підвищує настрій і життєвий тонус;
· Джерело омега-3 жирних кислот.

Гарбузовий протеїн очищає організм від шлаків та паразитів, нормалізує мікрофлору кишечника, зміцнює стінки судин, запобігає запальним процесам, допомагає контролювати вагу, стабілізує рівень цукру в крові.
При регулярних тренуваннях гарбузовий протеїн допомагає забезпечити енергетичний заряд як перед тренуванням, так і покращити відновлення м'язів після тренування.
Вегетеріанці та сироїди вживають гарбузовий протеїн як альтернативу білкам тваринного походження, які не входять до їх раціону, адже сам поживний та комплексний склад гарбузового насіння допомагає збагатити харчування легкозасвоюваним рослинним білком.
Гарбузовий протеїн безпечний для алергіків та людей з непереносимістю молочної продукції або конкретних продуктів, що містять глютен, лактозу або казеїн. Але не тільки вони, а й усі, хто піклується про своє здоров'я, веде правильний спосіб життя, харчується якісною їжею, вибирає для себе не лише цінний, а й надзвичайно смачний продукт – гарбузовий протеїн. Його додають у коктейлі, смузі, шийки, каші, йогурти та соки.
При звичайних фізичних навантаженнях добова доза протеїну насіння гарбуза – 2-3 столові ложки.

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Гарбузовий протеїн 250 грам

  • Артикул: 18092021-16
  • Наявність: В наявності
  • 0.00 грн.