Соняшниковий лецитин - унікальна дієтична добавка, яка допомагає зберегти здоров'я всіх органів і систем людини. Лецитин – це з'єднання жирів рослинного або тваринного походження, що є джерелом фосфоліпідів, необхідних для будівництва і функціонування клітин людського організму, він також допомагає в роботі мозку, запускає процес відновлення організму. На відміну від соєвого, соняшниковий лецитин вирощують без використання генних модифікацій, він практично не викликає алергичеських реакцій, безпечний для дітей та чоловіків, так як не містить фітоестрогени.
Показання до застосування:
• як дієтична добавка до основного раціону живлення;
• вагітним і годуючим жінкам для збереження здоров'я шкіри, нігтів і волосся;
• жінкам у період клімаксу або під час менструального циклу для позбавлення від болю, припливи, безсоння;
• маленьким дітям для нормального розвитку всіх органів і систем;
• школярам і підліткам для підвищення пам'яті, уваги, концентрації;
• дорослим людям для збільшення сил, працездатності, стійкості до стресів;
• літнім людям для підтримки здоров'я нервової і серцево-судинної системи.
Дія:
• підтримання імунітету;
• виводить з організму шкідливі речовини;
• сприяє регенерації клітин;
• зменшує апетит, додає енергії;
• знижує рівень холестерину;
• допомагає жінкам в клімаксі справлятися з безсонням, перепадами настрою;
• вагітним жінкам лецитин допомагає зберегти здоров'я волосся, нігтів, зубів;
• сприяє здоровому розвитку плода;
• перешкоджає утворенню жирової тканини, прискорює метаболізм;
• запобігає ризик онкологічних захворювань;
• знижує рівень цукру;
• профілактика склерозу, деменції, хвороби Альцгеймера;
• покращує роботу мозку, пам'ять, увагу;
• зміцнює судини;
• допомагає впорається з високими психічними і фізичними навантаженнями.
Починати прийом лецитину потрібно з мінімальної кількості, поступово доводячи дозу до норми, щоб відстежити реакцію організму і виключити індивідуальну непереносимість.
Енергетична цінність на 100 г: 915 ккал.
Склад: фосфоліпіди не менш 96,5%. Не містить цукор, ГМО, барвників та дріжджів.
Норма лецитину для дорослої здорової людини: 5 - 7 грамів. При захворюваннях печінки дозування може бути збільшена за рекомендацією лікаря.
Норма для дітей від 1 року до 12 років - 1/3 від дорослої порції.
Для дітей віком від 12 до 18 років - від 3 до 5 г лецитину.
ВАЖЛИВО! З обережністю приймати і узгодити з лікарем, людям з жовчнокам'яної хворобою.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість речовини.
Спосіб застосування: можна додавати в салати, каші, йогурти, кефір. Можна розвести невеликою кількістю води і випити. Їжа не повинна перевищувати температуру 40-45 градусів.
Виробник: Україна