Назначення:
передпосівна обробка насіння овочевих;
обробка розсади та саджанців перед висаджуванням;
кореневе та позакореневе підживлення;
захист від грибкових та бактеріальних хвороб;
відновлення корисної мікрофлори ґрунту.
Ефект від використання:
прискорення появи однорідних сходів, підвищення енергії проростання насіння;
захист рослин від широкого спектру збудників хвороб, без ефекту звикання;
покращення приживання розсади та саджанців;
підвищення стійкості до впливу негативних природних факторів (посухи, перепади температури) та пестицидів;
збалансоване живлення рослин мікро- та макроелементами, забезпечення фітогормонами, витаминами;
покращення розвитку та прискорення термінів визрівання;
покращення хімічного складу продукції (зменшення вмісту нітратів, збільшення кількості білка, крахмалю, цукрів та вітамінів);
покращення смакових якостей плодів;
підвищення врожайності на 10–30%;
зменшення витрат мінеральних добрив, пестицидів та мікроелементів на 15-30%;
підвищення родючості ґрунту.
Склад:
природні азотфіксуючі бактерії;
фунгіцидні бактерії широкого спектру дії;
фосфор - та каліймобілізуючі ґрунтові бактериї;
інші корисні бактериї (молочнокислі, симбіотичні) та біологічно-активні продукти їхньої життєдіяльності: фітогормони, витамини, фунгіциди, амінокислоти, макро- і мікроелементи.
Норми використання