АПІБАЛЬЗАМ ЗНЕБОЛЮЮЧИЙ ТА ПРОТИЗАПАЛЬНИЙ

Об’єм: 30 мл

Склад: Біло-блакитна глина, прополіс, віск бджоли, олія рицинова та з кісточок винограду, лавандова рослина та перцевої м’яти, буркун, календула, березові бруньки, стевія, протоалкалоїд, капсациін.

 Натуральний збалансований апіфітокомплекс

Властивості:

  • Використовується у випадку уражень опорно-рухового апарату, ревматичному больовому синдромі, комплексних васкулітах, артриті, недузі Бєхтєрєва, хворобах судин кінцівок, лімфосистеми;
  • Прискорює посттравматичному одужанню, видаляє болісні відчуття у м’язових тканинах, набряки, наружні гематоми;
  • Допомагає відновити рециркуляцію наявних пролежнів та обморожених ділянок;
  • Чудовий ефект досягнутий при хворобах лімфосистеми (лімфаденічних, лімфаденопатичних станах, лімфангіті, слоновій хворобі). До того ж у випадку хвороб периферичної нервової системи запального походження;
  • Використовується у проблемних випадках із шкіряними оболонками (алергії, свербежі шкіри, тріщинках епідермісу, кератозних висипань, лишаї, епідермофітії, облисінні).

Опис:

Дієвий біологічно активний препарат, призначений з метою досягнення оптимальних процесів обміну, покращення відновлення клітин, кровообігу, зовнішнього виду всіх видів дерми.

Протягом використання апіпродукту зафіксована достатньо прискорена оптимізація механізмів обміну у шкірі, поліпшення в клітинах крово- та лімфообігу, посилення комплексних захисних резервів людського організму. Компоненти апіфітокомплексу всмоктуються у глибокі шари тканини та можуть використовуватися в якості найкращого препарату для зігріваючих компресів та масажів.

Науковцями визначено, що ефірні олії в комплексі з біологічно активними компонентами, здійснюють позитивний вплив на обмінні процеси та допомагають встановлювати гармонічний стан внутрішніх систем організму.

В процесі застосування, апіпродукт повною мірою проникає в кровотворну та лімфосистему, тож є стимулом запуску природний резервів оновлення організму.

Завдячуючи фону, створеному цілющою 8-метровою статичною хвилею (однакова із не ураженими клітинами організму) та насиченому біохімічному комплексу, апіфітокомплекс здатен відновити функції обміну речовин, імунні, адаптаційні та інші процеси в людському організмі. Апіпродукт допомагає оптимізувати будову шкіряної, м’язової тканин, суглобів та кісткової системи.

В апіпродукт входить збалансований набір лікарських рослин та гірська кембрійська глина з пом’якшуючими оліями, завдяки яким зникають болісні відчуття у попереку, суглобних та м’язових тканинах.

Затверджено МОЗ України.

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

АПІБАЛЬЗАМ ЗНЕБОЛЮЮЧИЙ ТА ПРОТИЗАПАЛЬНИЙ

  • Артикул: 18092021-4
  • Наявність: В наявності
  • 170.00 грн.