Гарбузова клітковина 250 грам

· Високий вміст мікроелементів – цинку, заліза, фосфору, кальцію, магнію.

· Вітаміни групи B, C, P, K, D, A, E.

· Фолієва кислота.

· Цинк.


Вживання клітковини з насіння гарбуза знижує рівень цукру на крові, нормалізує секрецію інсуліну.

Нормалізує функцію жовчовивідних шляхів та секрецію кишкових залоз, відновлює мікрофлору кишківника, виганяє глисти.

Регулює функції репродуктивної системи, нормалізує сперматогенез та оваріальний цикл.

Знижує рівень холестерину в крові та покращує роботу печінки та ШКТ.

Приймати по 1 ст. ложці клітковини з гарбузового насіння 1-2 рази на день (бажано в першій половині дня) за 20 хвилин до їжі, запиваючи великою кількістю води.

Додайте в салати, каші, фруктові смузі та соки.

Замінюйте частину борошна на гарбузову клітковину під час приготування млинців, запіканок, хліба.

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Гарбузова клітковина 250 грам

  • Артикул: 18092021-19
  • Наявність: В наявності
  • 38.00 грн.